Sähkötyöt: 050 559 1835

LVI työt: 044 239 4231

Ajankohtaista

TULE VV-SÄHKÖ:lle LVI-ASENTAJAKSI!

Jos olet kokenut LVI-alan asentaja tai oppimiskykyinen tulevaisuuden ”putkimies” tule meille töihin! Nyt on mahdollisuus saada huippuhommat hyvässä firmassa.

Meillä VV-Sähköllä on osaava työporukka ja viihdytään töissä. Meillä tehdään työtä tosissaan, muttei totisesti. Meille on helppo tulla töihin, kun ympärillä on osaava ja ammattitaitoinen työporukka. Työ on monipuolista ja työkohteet vaihtuvat sujuvasti isoista uudisrakennuksista pieniin korjauskohteisiin.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukyisen palkan, vakituisen työsuhteen, joustavuutta työaikoihin, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamista työsuhteen aikana. Jos jotain jäi mainitsematta, niin otamme mielellämme kehitysehdotukset vastaan.

 

Toivomme sinulta LVI-alan ammatillista koulutusta, työturva- ja tulityökortteja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusta niin työporukassa kuin asiakkaiden kanssa. Kaikki muu osaaminen mm. hitsausosaaminen ja kylmäasentajan pätevyys ovat plussaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten

Laita hakemus palkkatoiveineen ja otsikolla ”LVI-asentaja” jo tänään osoitteeseen:  janne.vihervuori@vvsahko.fi  tai

soita numeroon 0505591835 niin keskustellaan työtehtävistä puhelimessa.

VV-SÄHKÖ OY hakee TYÖNJOHTAJAA LVI-ALALLE

VV-Sähkö Oy on vuonna 2006 perustettu LVIS-alan yritys. Teemme kaikki LVIS-alan työt aina pienistä korjaustöistä suuriin rakennuskohteisiin. Meiltä saa kokonaisvaltaista palvelua konsultoinnista suunnitteluun ja asennuksesta huoltoon. Olemme tunnettu osaavasta ja asiantuntevasta henkilökunnasta. Haemme LVI- työnjohtajaa tiimiimme.

Työtehtävät

Etsimme yritykseemme LVI- insinööriä/teknikkoa, joka osaa suunnitella, valvoa ja johtaa. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset LVI-alan suunnittelu- ja asiantuntijan tehtävät eri projekteissa. Tehtävät voivat sisältää LVI-suunnittelua, -valvontaa ja työnjohtamista uudis- ja korjauskohteissa.  Sinulla on mahdollista osallistua urakoiden tarjouslaskentaan.  

Oletko sinä sopiva hakija?

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • LVI-insinöörin tai teknikon koulutus
  • aiempi kokemusta esimiestehtävistä katsotaan eduksi
  • kokemusta suunnitteluohjelmistoista esim. CADS
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • hyvät vuorovaikutus-, johtamis- ja yhteistyötaidot

 

Arvostamme oma-aloitteista työskentelyotetta, vahvaa sitoutumista tekemiseen ja sen kehittämiseen. Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat edellytys työtehtävien tuloksekkaalle hoitamiselle asiakasrajapinnassa ja tehtävässä onnistumiselle.  

Aikataulu ja tehtävään haku

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 30.6. 2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen janne.vihervuori@vvsahko.fi

Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”LVI-työnjohtaja”.

Valintamenettely

Työntekijän valinta tapahtuu hakemusten ja haastattelujen perusteella. Sopivien hakijoiden löydyttyä haastattelut aloitetaan heti ja myös rekrytointi voidaan tehdä jo hakuajan aikana. Hae siis työtä jo tänään! Kutsumme haastatteluun.   

Lisätietoja

Työnkuvasta ja yrityksestä Janne Vihervuori sähköpostilla janne.virhevuori@vvsahko.fi  tai puhelimitse p. 0505591835

Valtionavustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Avustusta voidaan myöntää takautuvasti kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen.

Avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti. Hankkeen on oltava valmis ja maksatushakemuksen on oltava KEHA-keskuksessa viimeistään 18.11.2022.

Avustusta myönnetään öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen sekä öljylämmityksen korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, pois lukien fossiilisia polttoaineita käyttävät lämmitysjärjestelmät. Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Avustusta myönnetään 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, ja 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin.

Alkaako vanha ilmastointikoneesi olla tiensä päässä?

Nyt on sopiva aika päivittää ilmanvaihtojärjestelmäsi tähän päivään.

Uudet LTO-koneet säästävät energiaa, ovat hiljaisempia sekä säädöiltään monipuolisempia. Meiltä saat kaikki merkit ja mallit asennettuna, säädettynä, edullisesti ammattitaidolla.

Esim.

Vallox 121 MC on A-energialuokan matalaenergiailmanvaihtokone, jonka voi asentaa ilman kanaviston muutostöitä vuosina 1983-2004 myynnissä olleiden  MUH Ilmava 100 ja MUH Ilmava 120 tilalle. Siksi se onkin ollut erittäin suosittu malli.